Линдзи Лоън не е ВИП в затвора

Майката на 24-годишната холивудска актриса Линдзи Лоън негодува срещу отношението на служителите на затвора към нейната дъщеря. Родителката настоява лолитката да получава специално отношение и уважение и да бъде третирана като ВИП персона, каквато

2010-07-31 19:03:17
Линдзи Лоън не е ВИП в затвора
Майката на 24-годишната холивудска актриса Линдзи Лоън негодува срещу отношението на служителите на затвора към нейната дъщеря. Родителката настоява лолитката да получава специално отношение и уважение и да бъде третирана като ВИП персона, каквато е във външния свят.

Пред закона обаче всички са равни. Ето защо Линдзи не се ползва с никакви привилегии зад решетките. Тя не може да говори по телефона и дори не разполага с възглавница. На свижданията пък, също както останалите затворнички, 24-годишната актриса няма право да осъществява физически контакт с близките си. Те провеждат само телефонен разговор през дебело стъкло.

Добрата новина за звездата обаче е, че съвсем скоро ще излезе от затвора, тъй като тримесечната й присъда беше значително намалена до едва 14 дни.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия